Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Plinten

Plinten kopen bij ART Woninginrichting. De plinten zijn de afwerking van uw gelgde vloer en ze zijn de finishing touch voor uw interieur. Ons assortiment bestaat uit allerlei soorten plinten, denk aan MDF plinten, witte sfeerplinten, zwarte hoge plinten, overzetplinten, renovatieplinten en plakplinten. Wij hebben altijd een passende plint voor modern of klassiek interieur.

Bij de keuze van de afwerking spelen hoogte, dikte en de kleur van de plint ook een belangrijke rol. Lage plinten geven een ander effect dan hoge plinten  Wandkleur en inrichting bepalen mede of uw voorkeur zal uitgaan naar witte plinten of toch liever naar zwarte plinten.

Witte plinten passen bij bijna elke vloer. Bovendien zijn zwarte plinten in verschillende tinten en decors beschikbaar. Er is dus altijd een plint die bij uw interieur past. 

Voor de montage van de plinten adviseren wij onze sterke HighTack montage kit. Plinten monteren met deze kit is mooier en eenvoudiger dan schroeven. Voor het afdichten van eventuele naden en kieren tussen de wand en de plint adviseren wij Acrylaat afwerkkit. Deze kit is namelijk volledig overschilderbaar zodat u de kit kunt mee sausen met uw wand of eventueel kunt aflakken met uw plinten. Sfeerplinten, is de final touch voor ieder interieur!