Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Over ART Woninginrichting

ART Woninginrichting bestaat sinds 2007 als een familiebedrijf! Daar zijn wij zeker trots op.

Onze medewerkers, interieurstyliste en stoffeerders staan altijd voor u klaar. Wij helpen uw niet alleen met het kiezen van de vloeren, maar we nemen ook werk uit handen. We zorgen voor een complete inrichting van uw woning van raamdecoratie en trap bekleding tot een nieuwe vloer. Dan kunt u genieten van uw interieur!

We zijn trots op onze hoge klantwaardering. Met name hoe klanten onze aanpak, inzet en service en vooral de kwaliteit van ons werk ervaren. Als u dat wilt lezen kunt u altijd naar Google reviews. De klanten beoordelen ons met 4,7/5 !Wat bieden wij onze klanten?

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden onze klanten service, kwaliteit en vooral betrouwbaarheid. Wij geven uw graag de inspiratie wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kleur en woningstoffering. De wens van de consument staat hierin centraal. 

Wij zijn CBW-erkend en wij hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn bij uw aankoop, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Kom langs en bekijk onze laminaatvloeren, PVC, tapijten, trap stofferen, traprenovatie of raamdecoraties. Kies onze producten gecombineerd met onze diensten en wij zorgen het beste resultaat.

Kortom, het inrichten van uw woning begint bij ART Woninginrichting.