ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

COREtec PVC vloer kopen - Bestel nu voor scherpe prijs

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe vloer? Kom langs en neem hier een kijkje in onze COREtec PVC collecties!

COREtec® heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid. Wij geloven sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultrarealistische reliëfdruk.

COREtec vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. Onze 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet. Uiteraard hebben alle COREtec®-vloeren een beperkte levenslange garantie voor thuisgebruik.

 

Elke collectie biedt een unieke combinatie van stijl, kracht en eenvoud. Ontdek nu onze collecties

COREtec PVC steen, hout, standaardplanken of visgraat: er zijn zoveel designs waar je uit kan kiezen om de look te crëeren die bij jou past. COREtec PVC vloeren zijn dankzij unieke COREtec®-technologie bestand tegen water & vocht - zelfs emmers ervan. Dankzij de duurzame opbouw en de geïntegreerde kurklaag, zijn onze vloeren warmer, stiller en altijd klaar om te spelen - zelfs tijdens onstuimige speelmomenten. COREtec geeft aan zijn vloeren een extra dikke slijtlagen om krassen en slijtage te weerstaan, want de beste vriend van de mens is niet altijd de beste vriend van een vloer.

Dankzij het geïntegreerde kliksyteem installeer je COREtec® boven eender welke ondergrond zonder lijm, spijkers of extra onderlaag. Vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen: onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk.

De waterdichte planken en tegels kunnen in elke kamer van uw huis worden geplaatst, van kelder tot bovenverdieping. COREtec is een interieurproduct en moet worden opgeslagen / geïnstalleerd in een temperatuurgecontroleerde binnenomgeving, gemiddeld tussen 13 ° - 29 °C.

PVC COREtec Stone collectie

In welke kamer of ruimte u Mega Stone ook plaatst, met zijn royale formaat vergroot deze harde, meerlagige composiettegel ontegensprekelijk het ruimtegevoel. Omdat de voegen minder goed zichtbaar zijn, zorgt deze tegel voor een rustgevend effect. COREtec Mega Stone collectie is alvast veel voordeliger dan een grote natuursteen tegel. De afmetingen van de tegels zijn 910 x 470 mm

PVC COREtec The Authentics collectie

Deze collectie weerspiegelt de natuurlijke schoonheid en uitstraling van echt hout en echte steen. Ongeëvenaarde driedimensionale structuur. Uitzonderlijk natuurlijk uitzicht. Onmiskenbare duurzaamheid. Ontworpen voor echte huizen en echte mensen. De afmetingen van de planken zijn 1200 x180 mm.

PVC COREtec The Naturals collectie

‘The Naturals’ is letterlijk en figuurlijk een natuurlijk ogende collectie met stijlvolle houtdecoren, die zowel in standaard planken als in visgraatmotief beschikbaar zijn. 'The Naturals' speelt volledig in op de heropleving van de vintage houten vloeren uit een tijd dat vakmanschap naar waarde werd geschat.

COREtec PVC vloer nodig? Kom langs voor aanbiedingen of vraag een vrijblijvnde offerte aan.Vraag direct een offerte aan

Binnen 24 uur een gratis offerte op maat

COREtec PVC kopen en laten leggen?

Profiteer nu van onze laagste prijzen.

Mail of bel ons op 010-4206363 voor al uw vragen.

Geen onverwachte kosten achteraf, altijd een duidelijke prijs.

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor uw laminaat verzoeken wij u om de volgende informaties aan ons door te geven;

- Kleur en kwaliteit van COREtec PVC

- Type woning en ondergrond

- Oppervlakte van de woning


nieuwe code